Dodik

Vi što živite u gradu i imate okućnicu, učinite sve da te okućnice budu zasijane i zasađene

''Ne smijemo dozvoliti da kraj ovako bogate zemlje ispaštamo sa stanovišta hrane", rekao je Milorad Dodik.
Gospodarstvo / Poljoprivreda | 24. 03. 2020. u 17:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Može se dogoditi da sutra zatvore tržište za hranu, najvažnije je da kroz podršku našim poljoprivrednicima omogućimo da se zasije što više. Vi što živite u gradu i imate okućnicu, učinite sve da te okućnice budu zasijane i zasađene. Trebat će nam hrane. Ne smijemo dozvoliti da kraj ovako bogate zemlje ispaštamo sa stanovišta hrane", rekao je Milorad Dodik član Predsjedništva Bosne i Hercegovine

On se danas susreo s gradonačelnikom Bijeljine Mićom Mićićem s kojim je razgovarao o epidemiološkoj situaciji u ovom gradu, gdje su do sada registrirana tri osobe zaražene virusom korona.

"Sve što je dobro i što je korisno ne treba da bude samo stvar nas nego i vas, građana. Nema mjesta nikakvoj panici, RS je poduzela niz opsežnih mjera. Ono što je najvažnije je da izbjegnemo tzv. talijanski scenarij. Molim sve da ostanu kući. Jučer smo u Srbiji razgovarali o tome da sve ono što Srbija proizvodi da mi možemo nesmetano da nabavljamo, u oblasti opreme i lijekova. Srbija ima svoje probleme i izložena je kao i mi sami", kazao je Dodik.

Kopirati
Drag cursor here to close