Virtualni sajam

Proizvode braniteljskih zadruga HNŽ-a kupite online

Posjetiteljima internetske stranice, navode, omogućit će se virtualno razgledanje ali i narudžba proizvoda putem on-line kanala prodaje ˝braniteljski kutak˝, koji će biti dostupan i nakon sajamskih dana.
Gospodarstvo / Poljoprivreda | 11. 06. 2020. u 09:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Sjeti se hrabrosti, svjedoči vrijednosti. Kupuj braniteljsko'', misao je vodilja virtualnoga sajma braniteljskih zadruga u HNŽ-u, koji će se 18. i 19. lipnja ove godine održati na (uskoro dostupnoj) internetskoj stranici www.rc-braniteljskiproizvodi.info.

Ovogodišnji se sajam nadovezuje na dosadašnja dva Sajma braniteljskih zadruga u HNŽ-a kojeg organiziraju ga Ministarstvo za pitanja branitelja HNŽ-a i Referalni centar 'Branitelj zadrugar', priopćeno je iz Ministarstva za pitanja branitelja.

Učinci vrijednih ruku braniteljske populacije, njihovi domaći kvalitetni proizvodi, ove će godine biti predstavljeni u virtualnom obliku, kako bi se poštivale epidemiološke mjere zbog situacije uzrokovane pandemijom koronavirusa.

Posjetiteljima internetske stranice, navode, omogućit će se virtualno razgledanje ali i narudžba proizvoda putem on-line kanala prodaje ˝braniteljski kutak˝, koji će biti dostupan i nakon sajamskih dana.

Cilj virtualnog sajma je buđenje poduzetničkoga duha u braniteljskoj populaciji koje, uz učinak radno terapijskog djelovanja, donosi obostrano dobro zajednice i obiteljskim braniteljskim gospodarstvima. Ukupno 34 izlagača s hercegovačkog područja predstavit će niz svojih proizvoda, a ni ove godine, tvrde, neće manjkati biljnih (proizvodnja i prerada voća i povrća) i animalnih proizvoda (pčelarstvo i proizvodi od meda) preko proizvoda od ljekovitog bilja do raznih proizvoda obrta i zanata.

Podsjetimo, protekla dva Sajma braniteljskih zadruga u HNŽ-a održavana su u ulici Nikole Šubića Zrinjskog i bila su dobro posjećena od strane interesenata, te predstavnika lokalne vlasti.

''Izrazila se želja da manifestacija postane tradicija te da ova županija izraste u ključno mjesto susreta svih branitelja koji u zadrugarstvu vide svoju budućnost. S tom željom pozivamo Vas da nam se pridružite i trećem Sajmu braniteljskih zadruga i na web stranici www.rc-braniteljskiproizvodi.info provjerite s čime se bave i što su braniteljske vrijedne ruke sposobne kreirati'', priopćeno je iz Ministarstva za pitanja branitelja.

Svečano otvaranje sajma održat će se 18. lipnja s početkom u 10 sati u maloj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače.

Kopirati
Drag cursor here to close