Reagiranje

Poljoprivrednici: Ministar Košarac potcjenjuje našu inteligenciju

''Pokušaj da se našu borbu koristi u stranačkim okršajima dokaz su, pak, nemoći ministra Košarca i nedostatka bilo kakvih utemeljenih argumenata i rješenja'' - navode iz Udruženja poljoprivrednika FBiH.
Gospodarstvo / Poljoprivreda | 29. 12. 2020. u 08:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruženje poljoprivrednika Federacije BiH smatra da je ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Staša Košarac svojom jučerašnjom izjavom "još jednom potvrdio da nije dostojan da obnaša bilo kakvu funkciju na razini države Bosne i Hercegovine".

''Optužbe na račun poljoprivrednika da ne misle svojom glavom već da im mora suflirati oporba smatramo potcijenjivanjem naše inteligencije. Pokušaj da se našu borbu koristi u stranačkim okršajima dokaz su, pak, nemoći ministra Košarca i nedostatka bilo kakvih utemeljenih argumenata i rješenja'' - navode iz Udruženja poljoprivrednika FBiH u priopćenju za javnost.

Naglasili su da su jučerašnji prosvjedt organizirali poljoprivednici iz oba bh. eniteta, te da ministar Košarac griješi obraćajući se isključivo proizvođačima iz Republike Srpske.

''U Biljeljini i Gradišci bilo je jučer i Sarajlija i Tuzlaka i Zeničana i Krajišnika i svi su oni nezadovoljni politikom Ministarstva vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH. Poljoprivreda ne poznaje entitetske granice i vrijeme je da to ministar Košarac konačno shvati'' - ističu iz Udruženja poljoprivrednika FBiH.

Jučer su, kako dodaju u priopćenju, zatražili da se u rješavanje problema zaštite domaće proizvodnje što hitnije uključi i Predsjedništvo Bosne i Hercegovine.

Kopirati
Drag cursor here to close