Nagrada

Podrumi Vukoje osvojili prvu nagradu za najbolji vinski podrum

Vinarija 'Podrumi Vukoje 1982.' nagrađena za vinski turizam i kvalitetu vina
Gospodarstvo / Poljoprivreda | 29. 11. 2017. u 15:35 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vinarija "Podrumi Vukoje 1982." d.o.o. Trebinje osvojila je prvu nagradu za najbolji vinski podrum u području eno-gastro turizma, kao i za vrhunsku kvalitetu vina, uoči 12. međunarodnog festivala VinoCom u Zagrebu.

 U zagrebačkom hotelu Esplanade, održana je šesta po redu dodjela nagrade "Bijeli grozd", kojom se nagrađuju najbolje vinarije koje uspješno razvijaju vinski turizam, kao i pojedinci koji svojim aktivnostima doprinose razvoju i promoviranju vinske kulture.

 Nagrada predstavlja podizanje svijesti o važnosti eno-gastro turizma u cijeloj regiji tako da su na ovom prestižnom događaju, osim najboljih vinarija s područja Hrvatske, učešće uzele najbolje vinarije Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije. 

 Nagradu za prvo mjesto primio je direktor i enolog Radovan Vukoje koji je kazao kako je riječ o još jednoj nagradi u području eno-gastro turizma koja dolazi u "Podrume Vukoje 1982." i po tko zna koji put ovim priznanjem osigurava staze prema Trebinju za sve turističke posjetitelje svijeta.

 Veoma uspješnu ovogodišnju sezonu su obilježile mnogobrojne nagrade među kojima je 16 medalja na natjecanju AWC Viena, Concours Mondial de Bruxelles i mnoge druge, priopćeno je iz Vinarije "Podrumi Vukoje 1982.".

Kopirati
Drag cursor here to close