Izložbeni sajam

Neumski Dani Mediterana poprimaju međunarodni karakter

Cilj manifestacije je bolja promocija i prezentacija domaćih poljoprivrednih proizvoda mediteranskog podneblja, te utječe na dodatni razvoj ljetne turističke ponude općine Neum
Gospodarstvo / Poljoprivreda | 05. 08. 2019. u 11:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dani Mediterana Neum, izložbeno – prodajna manifestacija poljoprivrednih dobara koja se održava u sklopu obilježavanja Dana općine Neum, bit će upriličena od 9. do 11. kolovoza.

Cilj manifestacije je bolja promocija i prezentacija domaćih poljoprivrednih proizvoda mediteranskog podneblja, te utječe na dodatni razvoj ljetne turističke ponude općine Neum, priopćeno je Općine.

Dobar odaziv proizvođača i posjetitelja protekle godine obvezao je organizatore na uvijek nužna poboljšanja i veći broj izlagača. Stoga će ovogodišnja, druga po redu manifestacija ''Dani Mediterana Neum'' prerasti lokalne okvire te time poprimiti međunarodni karakter. Tako će, pored domaćih izlagača i onih iz susjednih općina, svoje proizvode prezentirati i izlagači iz Republike Hrvatske, Crne Gore i Republike Srbije.

Svečano otvaranje zakazano je za petak, 9.kolovoza s početkom u 20 sati na šetalištu ispred hotela Sunce. Iz općine Neum pozivaju sve zainteresirane da svojim prisustvom podrže rad ove izložbeno-prodajne manifestacije.

Organizatori manifestacije su Općina Neum, Zemljoradnička zadruga ''Eko Neum'', Razvojna agencija ''Nera'' Neum, Udruga maslinara ''Maslina'' Neum i Udruga pčelara ''Kadulja'' Neum, a pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede,šumarstva i vodoprivrede HNŽ-a i Turističke Zajednice HNŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close