Natjecanje za likovne umjetnike

Nagradno natjecanje - pošaljite ideju na temu ''Održiva poljoprivreda u BiH''

Produžen rok za dostavljanje ideja na temu „Održiva poljoprivreda u Bosni i Hercegovini”
Gospodarstvo / Poljoprivreda | 09. 10. 2020. u 11:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Projekt EU4Agri, koji financira Europska unija, a implementiraju i sufinanciraju UNDP i CzDA, produžio je rok za dostavljanje ideja u okviru nagradnog natjecanja za likovne umjetnike i umjetnice za osmišljavanje umjetničke instalacije na temu „Održiva poljoprivreda u Bosni i Hercegovini”.
UNDP poziva sve kreativne osobe da predstave svoje talente i osmisle originalno rješenje za umjetničku instalaciju projekta koji promovira održivu poljoprivredu u BiH.

S ciljem promocije sektora održive poljoprivrede u BiH, projekt EU4Agri poziva sve likovne umjetnike i umjetnice da predlože idejno rješenje za umjetničku instalaciju, te tako sudjeluju u nagradnom natjecanju i dobiju priliku da osvoje vrijednu nagradu: Tablet Apple 10.5-inch iPad Air 3 Wi-Fi 256GB

Idejno rješenje treba da obuhvati jednu ili više od sljedećih podtema koje su vezane za održivu poljoprivredu:

- put ka Europskoj uniji,
- poljoprivreda “od njive do stola”,
- inovacije i tehnologija u poljoprivredi,
- održavanje biodiverziteta,
- ekologija, žene i mladi,
- regeneracija ruralnih područja.

Umjetnička instalacija će prvobitno biti postavljena na zid dimenzija 4×3 metra (dužina x visina), te mora biti osmišljena na način da je moguće jednostavno vršiti njeno premještanje s jedne zidne podloge na drugu. Ovaj modularni pristup može uključivati različite konstrukcije i panele koji bi olakšali premještanje instalacije. Modularni pristup umjetničkoj instalaciji kao i mogućnost njenog korištenja kroz višestruku primjenu će biti dodatno bodovani.

U nagradnom natjecanju mogu sudjelovati svi umjetnici/ce, građani/ke BiH, koji do 31. 10. 2020. godine na e-mail adresu [email protected] pošalju originalno i kreativno rješenje na temu „Održiva poljoprivreda u BiH“.

Autor/ica najboljeg idejnog rješenja će biti obvezan/na realizirati svoj idejni prijedlog u prostorijama projekta EU4Agri, na adresi Zmaja od Bosne 7, Sarajevo, u roku od najviše 15 radnih dana od potvrde o odabiru.

Više informacija potražite na ovom linku.

Kopirati
Drag cursor here to close