Pomoć poljoprivrednicima

Grad Livno raspisao poziv za dodjelu plastenika s dodatnom opremom

Kako se ističe u pozivu, pravo sudjelovanja imaju socijalno i materijalno ugrožene osobe i mladi s područja Grada Livna.
Gospodarstvo / Poljoprivreda | 25. 03. 2019. u 19:45 Fena
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru projekta Ekonomsko osnaživanje socijalno i materijalno ugroženih osoba i mladih kroz proizvodnju povrća u plastenicima, gradonačelnik Livna Luka Čelan raspisao je javni poziv za dodjelu plastenika od 100 m2 s dodatnom opremom. 

Kako se ističe u pozivu, pravo sudjelovanja imaju socijalno i materijalno ugrožene osobe i mladi s područja Grada Livna. 

Osobe koje se odluče za ovu aktivnost moraju potpisati izjavu da ne posjeduju plastenik u svom vlasništvu, zatim da će dobiveni plastenik zadržati u vlasništvu najmanje tri godine od potpisivanja ugovora, te da u posljednje tri godine nisu ostvarili pravo na donaciju, dodjelu ili sufinanciranje nabavke plastenika od općine, ministarstva, humanitarnih i drugih organizacija. 

Pored toga, Grad od budućih partnera očekuje da će sufinancirati 20 posto sredstava od nabavne cijene plastenika s pratećom opremom (497,00 maraka) i da će proći edukaciji iz oblasti plasteničke proizvodnje. 

Za spomenuti projekt Humanitarna organizacija "LDSC" i Grad Livno osiguravaju po 40 posto potrebnih sredstava. 

 Poziv ostaje otvoren do 8. travnja 2019. godine do 16 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close