USK

400 koka nosilja za osam socijalno ugroženih obitelji

Donacija "Merhameta" Norveške vrijedna je blizu 4.000 KM, a dobavljač je donirao još svojih 20 koka nosilja koje su, također, podijeljene obiteljima
Gospodarstvo / Poljoprivreda | 06. 08. 2021. u 13:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Merhamet" Norveške osigurao je donaciju od 400 koka nosilja za osam socijalno ugroženih porodica u Unsko-sanskoj županiji, točnije na području općina koje su obuhvaćene ovim projektom, čiji je pokrovitelj upravo "Merhamet" Norveške, prenosi Anadolija.

Po 50 koka nosilja dobilo je osam obitelji u Sanskom Mostu, Cazinu, Ključu i Bužimu, a podjelu su izvršili uposlenici i aktivisti Regionalnog odbora "Merhameta" Bihać.

Donacija "Merhameta" Norveške vrijedna je blizu 4.000 KM, a dobavljač je donirao još svojih 20 koka nosilja koje su, također, podijeljene spomenutim obiteljima.

"Zahvaljujemo se 'Merhametu' Norveške na ovoj vrijednoj donaciji. Riječ je o veoma značajnoj i humanoj 'Merhametovoj' aktivnosti. Željeli smo na ovaj način pomoći ovim socijalno ugroženim obiteljima da vlastitim radom osiguraju sebi prihode te da im tako olakšamo život", kazao je predsjednik HO "Merhamet" MDD Kenan Vrbanjac.

Kako je kazao, "Merhamet" se trudi da obitelja koje su u potrebi omogući da žive od svog rada i da sačuvaju svoje dostojanstvo.

 

Kopirati
Drag cursor here to close