Nagradna igra

Plaćajte Addiko Mastercard debitnom karticom i osvojite do 3000 KM

Svako plaćanje veće od 10 KM napravljeno Addiko Mastercard debitnom karticom znači i novu mogućnost za sudjelovanje u nagradnoj igri i osvajanje nagrada korisnicima ovih kartica
Gospodarstvo / Novac | 01. 08. 2018. u 14:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Korisnici Addiko Mastercard debitnih kartica od  1. kolovoza automatski sudjeluju u nagradnoj igri, u kojoj mogu osvojiti poklon bon vrijednosti do 3.000 KM, ijeokom dva kola izvlačenja. Sudjelovanje u igri je veoma jednostavno, dovoljno je da tijekom kolvooza naprave barem dvije transakcije plaćanja u iznosu od 10 KM i više i automatski sudjeluju u prvom krugu nagradne igre.  

"Naša mirisna Mastercard beskontaktna debitna kartica ovog ljeta omogućava dodatne pogodnosti korisnicima. Svi korisnici ovih kartica u prilici su osvojiti vrlo atraktivne nagrade, u vrijednosti 1000, 2000 ili 3000 KM", istaknula je Belma Sekavić Bandić, član Uprave Addiko Bank dd Sarajevo.

"Svako plaćanje veće od 10 KM napravljeno Addiko Mastercard debitnom karticom znači i novu mogućnost za sudjelovanje u nagradnoj igri i osvajanje nagrada korisnicima ovih kartica", naglasio je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank ad Banja Luka, te istaknuo da ova kartica garantira i sigurnu online kupovinu, zbog implementirane Addiko sigurne kupovine zasnovane na 3D Secure code.

Addiko Mastercard debitna kartica prva je mirisna kartica na bh. tržištu. Osim ugodnog mirisa jagode i njen vertikalni dizajn je čini posebnom. Ugovaranje kartice je veoma jednostavno, a više detalja se može dobiti na www.addiko.ba

Kopirati
Drag cursor here to close