Za projekte održivog povratka 2,1 milijun KM

Za provedbu odluke nisu potrebna dodatna financijska sredstva jer su predviđena proračunom Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice za 2017.
Gospodarstvo / Novac | 04. 12. 2017. u 16:24 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Ilustracija

Vijeće ministara BiH na današnjoj sjednici je, na prijedlog Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice, donijelo Odluku o preraspodjeli dva milijuna KM iz proračuna Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine i još 100.000 KM granta lokalnim zajednicama za projekte održivog povratka u proračun Fonda za povratak Bosne i Hercegovine.

Prethodno su Ministarstvo za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine, Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica, Ministarstvo za izbjeglice i raseljena lica Republike Srpske, Vlada Brčko Distrikta Bosne i Hercegovine i Fond za povratak Bosne i Hercegovine potpisali Sporazum o udruživanju i načinu realizacije sredstava za ostvarivanje prava iz Aneksa VII Daytonskog mirovnog sporazuma u 2017.

Za provedbu te odluke nisu potrebna dodatna financijska sredstva jer su predviđena proračunom Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice za 2017., priopćeno je iz Službe za informiranje Vijeća ministara BiH.


Kopirati
Drag cursor here to close