Okončana rasprava u Zastupničkom domu

Skoro 90 amandmana na proračun FBiH

Pored izjašnjavanja o predloženom proračunu, zastupnike očekuje glasovanje o Prijedlogu zakona o izvršenju proračuna te Prijedlogu zakona o dopuni Zakona o proračuna u FBiH, kojim se osigurava financiranje Grada Mostara u 2019. godini.
Gospodarstvo / Novac | 09. 01. 2019. u 19:40 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zastupnički dom Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine na današnjoj izvanrednoj sjednici okončao je raspravu o Prijedlogu ovogodišnjeg federalnog proračuna, nakon čega je zakazana stanka kako bi se Vlada Federacije izjasnila o skoro 90 podnesenih amandmana.

Obrazlažući navedeni Prijedlog proračuna, federalni premijer Fadil Novalić podcrtao je da će fokus biti na stvaranju povoljnijeg poslovnog okruženja, rasterećenje gospodarstva kroz restrukturiranje poreznog sustava, smanjenje poreznog duga te povećanje discipline poreznih obveznika.

Pored izjašnjavanja o predloženom proračunu, zastupnike očekuje glasovanje o Prijedlogu zakona o izvršenju proračuna te Prijedlogu zakona o dopuni Zakona o proračuna u FBiH, kojim se osigurava financiranje Grada Mostara u 2019. godini.

Kopirati
Drag cursor here to close