FinConf 2017.

Vakufska banka dobitnik nagrade Zlatni BAM

Nagradu Zlatni BAM za najveći rast depozita u 2016. godini dobila je Vakufska banka.
Gospodarstvo / Novac | 06. 10. 2017. u 20:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vakufskoj banci je danas na konferenciji FinConf 2017. u Sarajevu uručena nagrada Zlatni BAM za najveći rast depozita u 2016. godini.

Tradicionalnu nagradu časopisa Banke&Biznis u BiH je ispred Vakufske banke primila Izvršna direktorica Elma Zukić.

¨Povećanje rasta štednje u našoj banci i nagrada Zlatni BAM je potvrda da građani BiH prepoznaju Vakufsku banku kao stabilnog i pouzdanog partnera. Težimo izvrsnosti i ustrajno se trudimo biti Banka s kojom je lako poslovati, te pružati sveobuhvatne bankarske proizvode i usluge koji će zadovoljiti potrebe i očekivanja klijenata. Novac koji su nam povjerili građani nastojimo plasirati u najbolje struktuirane bankarske aranžmane, da podržimo razvoj domaće privrede, te da aktivno stvaramo dobrobit za zajednicu“, kazala je Elma Zukić.

Vakufska banka je prije dvije godine pokrenula proces sveobuhvatne interne reorganizacije, optimizacije procesa te ulaganja u sve vrste infrastrukture, uključujući novi ICT sustav te adaptaciju niza poslovnica koje sada nude ugodoniji ambijent za poslovanje klijentima i uposlenicima.

Sva ova sustavna unapređenja, uz nadogradnju proizvodne palete, omogućila su ponudu kvalitetnijih, efikasnijih bankarskih rješenja klijentima i u konačnici jačanje tržišne pozicije.

Kopirati
Drag cursor here to close