Veliko zanimanje

Užarile se telefonske linije za turističke vaučere u RS-u

Ministrica se nada kako će vrlo brzo biti raspisan javni poziv za ugostitelje i turističke agencije koji žele sudjelovati turističkih vaučera.
Gospodarstvo / Novac | 30. 05. 2020. u 10:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nadamo se da će za turističke vaučere biti velika zainteresiranost. To do sada zaista pokazuje i činjenica da kod nas u Ministarstvu non-stop zvone telefoni, od prvog dana priče o vaučerima.

Rekla je to u intervjuu za "Nezavisne novine" Suzana Gašić, ministrica trgovine i turizma Republike Srpske, koja potvrđuje da građani pozive upućuju i drugim ministarstvima koja su na bilo koji način u vezi sa pričom o vaučerima.

"Također, iz Turističke organizacije preplavljeni su upitima, pozivima. Prvo ćemo ići na distribuciju nekih 10.000 do 20.000 vaučera pa ćemo vidjeti u zavisnosti od zainteresiranosti kako će dalje teći realizacija projekta", kazala je Gašićeva.

Ministrica se nada kako će vrlo brzo biti raspisan javni poziv za ugostitelje i turističke agencije koji žele sudjelovati turističkih vaučera.

''Razvijaju se aplikacije. Želimo da se putem aplikacije, putem interneta, hotelijeri i zainteresirani za pružanje usluga smještaja prijave. U sljedećih nekoliko dana možemo očekivati da će biti dostupna aplikacija putem koje će oni moći aplicirati'', rekla je Gašić za Nezavisne.

Kopirati
Drag cursor here to close