Vijeće ministara

Program javnih investicija BiH pruža bolji pristup stranim izvorima financiranja

Sve institucije BiH zadužene su da ažuriraju podatke o projektima u skladu s promjenama, uključujući i promjene nastale u procesu pripreme Zakona o proračunu institucija BiH
Gospodarstvo / Novac | 01. 08. 2018. u 16:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vijeće ministara BiH usvojilo je Prijedlog programa javnih investicija/razvojno-investicijski program institucija Bosne i Hercegovine 2019 – 2021.  godine.

Sve institucije BiH zadužene su da ažuriraju podatke o projektima u skladu s promjenama, uključujući i promjene nastale u procesu pripreme Zakona o proračunu institucija BiH i međunarodnih obveza Bosne i Hercegovine za 2019. godinu te da ih u roku 15 dana dostave Ministarstvu financija i trezora.  

Nakon toga će Ministarstvo financsija i trezora pripremiti i dostaviti Vijeću ministara na usvajanje Program javnih investicija/razvojno-investicijski program institucija BiH 2019 - 2021. godine.

Program javnih investicija/razvojno-investicijski program institucija BiH 2019 – 2021. omogućava bolje korištenje proračunskih sredstava i pruža bolji pristup stranim izvorima financiranja.       

Kopirati
Drag cursor here to close