Video sjednica

Upravni odbor UINO: Gdje je nestao kvorum!?

Upravni odbor Uprave za indirektno/neizravno oporezivanje (UO UINO) BiH održao je danas sjednicu putem video-linka, ali nije bilo kvoruma za odlučivanje
Gospodarstvo / Novac | 29. 04. 2020. u 14:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Upravni odbor Uprave za indirektno/neizravno oporezivanje (UO UINO) BiH održao je danas sjednicu putem video-linka, ali nije bilo kvoruma za odlučivanje te nisu razmatrane predviđene točke dnevnog reda.

S obzirom na to da ministrica financija Federacije BiH Jelka Milićević nije mogla  nazočiti današnjoj sjednici zbog drugih obveza, predsjedatelj UO UINO i ministar financija i trezora BIH Vjekoslav Bevanda sjednicu je zatvorio jer nije bilo poslovničke mogućnosti za odlučivanje.

UO UINO trebao je na današnjoj 43. redovitoj sjednici da razmatra i odluke o utvrđivanju privremenih koeficijenata za raspodjelu sredstava sa jedinstvenog računa te  poravnanja među entitetima za prethodne godine. 

Na dnevnom redu današnje sjednice, između ostaloga, bila je i inicijativa Vlade Federacije BiH u izmjenama i dopunama Zakona o porezu na dodanu vrijednost (PDV) te izvještaj o izvršenju proračuna UINO za 2019. godinu.

Kopirati
Drag cursor here to close