Tko?

Tko je najbolje društvo za putovanje u inozemstvo?

Svatko tko putuje zna koliko je važno dobro isplanirati svaki put, i šta je važno znati prije nego što se upustite u novu avanturu.
Gospodarstvo / Novac | 02. 09. 2019. u 10:12 Promo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bez obzira koje godišnje doba je, putovanja su nešto što je aktuelno svake sezone i nikad ne izlaze iz mode. Bilo da volite egzotične tropske destinacije, predivne krajolike koji oduzimaju dah ili ste više pobornik urbanih metropola i aktivnih odmora, plan putovanja je ono što mora da postoji od početka. Svatko tko putuje zna koliko je važno dobro isplanirati svaki put, i šta je važno znati prije nego što se upustite u novu avanturu.

Prije svega, važno je da isplanirate pauze i da dobro organizirate svoje vrijeme, kao i da se dobro pripremite i da ne ostavljate prostor da vas bilo šta na tom putu iznenadi. Ali i pored svih planiranja, uvijek postoji mogućnost da se dogode nepredviđene situacije, iznenadni troškovi, izdaci na koje niste računali, stvari koje ste zaboravili…i tada je sve što vam je potrebno brzo, lako i sigurno rješenje da neometano nastavite uživanje u odmoru.

Tada je pored smirenosti, važno da imate podršku koja vas prati svuda gdje želite da budete, a Visa kartica je idealno društvo za putovanja, bilo da se radi o produženom vikendu negdje u ''susjedstvu'' ili o pustolovini u daleke zemlje. Prihvaćena je širom svijeta i odlična kao nezaobilazni pratilac u svim vašim avanturama u inostranstvu.

Visa vam pomaže već tijekom planiranja putovanja, tako da možete biti bezbrižni. Počnite tako što ćete kontaktirati svoju banku i prijaviti se za mobilna obavještenja. Na taj način će vam stizati besplatne SMS poruke o transakcijama, kao i SMS kada transakcija premaši unaprijed određenu sumu ili kada se otkrije neuobičajena aktivnost.  

Za početak, dok planirate vaše putovanje u inostranstvo, bilo da rezervirate smještaj, organizirate prijevoz, ili kupujete suvenire dok uživate tokom obilazaka atraktivnih destinacija ili kad na inozemnim stranicama, online kupujete ono što ste oduvijek željeli, znajte da vas Visa ovog ljeta nagrađuje za svako plaćanje Visa karticom u stranoj valuti. Registrirajte svoje transakcije za Visa nagradnu igru do 13.09. i osvojite neke od vrijednih nagrada!

Plaćanje Visa karticom tijekom boravka u inozemstvu mnogo je praktičnije od plaćanja gotovinom, a isto je sigurno kao plaćanje bilo gdje kod kuće, jer ste zaštićeni na isti način. Ne samo da je Visa prihvaćena na milijunima lokacija u više od 200 zemalja - ona vam također omogućuje pristup vašem novcu u bilo koje vrijeme i u bilo kojoj valuti, zahvaljujući rasprostranjenoj mreži bankomata.

Potrudite se da u svakom trenutku imate sve brojeve računa za vaše kartice i brojeve telefona za prijavljivanje izgubljenih ili ukradenih kartica, kao i da ove informacije čuvate na sigurnom mjestu, daleko od vašeg novčanika ili torbe.

Gdje god da ste u svijetu, predstavnici Visa globalne korisničke podrške (GCAS) su udaljeni samo jedan poziv. Ako morate da blokirate svoju karticu/kartice u slučaju gubitka ili krađe, da zahtijevate hitnu zamjenu kartice da biste mogli da nastavite sa vašim putovanjem ili vam jednostavno zatrebaju sredstva za hitne slučajeve, podrška je dostupna 24 sata dnevno, 365 dana u godini na mnogobrojnim jezicima.

A sada se opustite i bezbrižno krenite u novu avanturu! Ukoliko obavite sve ove korake, sigurni smo da će vaš put predstavljati samo uživanje i razonodu. Postarajte se da se dobro zabavite, da uživate u nevjerojatnoj arhitekturi stranih kultura, da se okrijepite ukusnom hranom, ali i da počastite sebe.

Kopirati
Drag cursor here to close