Mostar

Svečano otvoren shopping centar Hercegovina Promet u Mostaru

Gospodarstvo / Novac | 25. 08. 2017. u 13:31 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od danas je Mostar bogatiji za shopping centar Hercegovina Promet izgrađen po najvišim standardima, savršeno se uklapajući u ambijent industrijske zone Bišće polje.

Svojim modernim izgledom, raznovrsnom i diferenciranom ponudom, te savršenim omjerom cijene i kvaliteta Centar pretenduje da postane idealno mjesto obiteljske kupovine.

Slogan „Sve na jednom mjestu“ u potpunosti oslikava viziju i misiju menadžmenta firme da u cjelosti udovolji zahtjevima i potrebama diferenciranih kategorija kupaca krajnje i poslovne potrošnje, na čemu i uspijeva.

Naime,na prostoru od oko 2.500 kvadratnih metara, pored hipermarketa i mesnice, Centar raspolaže savremeno opremljenom dječjom igraonicom KIDSland i butikom dječje opreme i odjeće BABYland, modernom i raznovrsnom ponudom bijele tehnike i kućanskih aparata (DOMOD), te poslovnicama Ziraat Bank i BH Pošte.

Posebno izdvajamo jednu od ključnih kompetencija Centra - restoran NATURE, koji će uz prirodan ambijent i vrhunsku hranu i uslugu zasigurno postati omiljeno mjesto za gastronomsko uživanje, predah i relaksaciju stanovnika Mostara i putnika namjernika.

"Zadovoljstvo kupovine krajnjih kupaca je naš primarni cilj. To ćemo postići kvalitetom i raznolikom ponudom, dominantno baziranom na domaćim proizvodima, uz povoljne cijene, a sve to u vrlo modernom ambijentu“ izjavio je vlasnik i generalni direktor kompanije Hercegovina promet gosp. Salko Frenjo.

Najavio je da se u skorijoj budućnosti može očekivati i realizacija novih poslovnih poduhvata čime će broj zaposlenika firme, u odnosu na dosadašnjih 120, značajno rasti, te pozvao na suradnju i sve bh kompanije čiji se proizvodi još uvijek nisu našli pod „krovom“ Centra, pretendujući da se zajedničkim snagama, favorizirajući kvalitet i reagibilnost na zahtjeve kupaca uz povoljne cijene, mogu značajno unaprijediti makroekonomski indikatori zemlje.

Odlične cijene, mnoštvo posebnih akcija, program za najmlađe uz razne animacije, sjajne degustacije i mnogobrojni poklon paketi, samo su neke od aktivnosti koje su obilježile današnje svečano otvaranje, kojem je prisustvovalo par tisuća gostiju.

Ako ste ljubitelji dobre kupovine, preferirate domaće proizvode i sve to na jednom mjestu, onda je SC Hercegovina Promet mjesto Vaše idealne kupovine.

Hercegovina Promet // Uvijek uz Vas!

Kopirati
Drag cursor here to close