Ugovor

Sport Klub se vraća u ponudu HT Eroneta

Gospodarstvo / Novac | 28. 09. 2017. u 07:03 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sport Klub kanali bit će dostupni i korisnicima HT Eroneta, priopćeno je iz United Medije.

''Kako se u javnosti dosta govori o mogućnosti praćenja Sport Klub kanala koji u svom programu nude vrhunske sportske sadržaje, kao što su gledateljima dobro poznate engleska Premier Liga, španjolska Primera, Grand Slam teniski turniri, Formula 1, NBA i brojni drugi prijenosi atraktivni svim ljubiteljima sporta, emiter kanala Sport Klub - United Media S.à.r.l. sa zadovoljstvom obavještava javnost da će ove kanale uskoro u svojim domovima moći pratiti i svi korisnici operatera JP Hrvatske telekomunikacije d.d. Mostar (HT Eronet), kao jednog od operatera s najvećim brojem korisnika u BiH'', navodi se u priopćenju.

Također, HT Eronet će putem ugovora o distribuciji koji je nedavno zaključio sa United Media S.à.r.l., svojim korisnicima omogućiti praćenje i drugih kanala iz ponude ovog emitera – N1, Orlando, Bambino, Grand, Lov i Ribolov.

''United Media S.à.r.l. koristi priliku da još jednom pozove i sve druge zainteresirane operatere u BiH da se upoznaju s ponudom za distribuciju kanala koje emitira United Media S.à.r.l., a koja je dostavljena svim zainteresiranim operatorima u BiH pod identičnim uvjetima, te da ispune uvjete koje su već ispunili Telemach, M Tel i HT Eronet, te zaključe ugovore s našim lokalnim agentom i time omoguće svojim korisnicima praćenje vrhunskih sportskih sadržaja koje emitiraju naši kanali'', navodi United Media.

Navode kako je za svakog operatora to moguće ukoliko ispuni uvjete, od kojih su najvažniji da: prijavljuje istinite podatke o broju korisnika, plaća račune na vrijeme (kako i sam traži od svojih korisnika), te ispunjava minimalne tehničke uvjete koje Sport Klubu propisuju vlasnici sadržaja.

Kopirati
Drag cursor here to close