Nema labavo

Slijede kazne za prosvjede zbog goriva

Policija je objavila kako je povodom blokade prometnica u središtu Sarajeva u nedjelju izvršila evidentiranje vozila kojima su vozači izvršili obustavu prometa...
Gospodarstvo / Novac | 11. 06. 2018. u 13:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Policijski službenici Uprave policije će prema svim sudionicima u prometu, koji svojim ponašanjem ometaju normalno odvijanje prometa i na bilo koji način doprinose nezakonitim i nedopuštenim obustavama prometa, poduzimati zakonom predviđene mjere i radnje'', poručila je policija Kantona Sarajevo vozačima koji namjeravaju prosvjedovati zaustavljanjem vozila na prometnicama povodom poskupljenja goriva.

Policija je objavila kako je povodom blokade prometnica u središtu Sarajeva u nedjelju izvršila evidentiranje vozila kojima su vozači izvršili obustavu prometa te će biti izvršena provjera vlasnika vozila, a prema osobama koje su sudjelovale u obustavi prometa na bit će poduzete zakonom predviđene mjere.

Podsjećamo, u nedjelju je u nekoliko bh gradova u 17 sati privremeno zaustavljen promet u znak prosvjeda zbog visokih cijena goriva u BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close