Shopping center

SC Hercegovina Promet: Za svakog po nešto!

Gospodarstvo / Novac | 20. 09. 2017. u 10:58 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Shopping center HERCEGOVINAPROMET na Bišću Polju nudi za svakog po nešto!

Za sve gurmane, koji žele uživati u ukusnim delicijama, nudimo najbolje u RESTORANU NATURE! Dođite, okusite najukusniju hranu pripremljenu od svježih namirnica te uživajte uz prijatno osoblje i to sve u ugodnom ambijentu napravljenom po najmodernijim standardima!

SC HERCEGOVIPROMET misli i na naše najmlađe, te imamo mjesto i za njih. Igraonica, napravljena po najnovijim standardima, nudi bezbjednu i raznovrsnu zabavu za vaše mališane, u kojoj će, sigurni smo, uživati sva djeca!

U sklopu centra se također nalazi i prodavnica tehnike DOMOD, u kojoj dobivate kvalitet i dobru cijenu u jednom, a za naše najmlađe tu je i prodavnica dječije opreme koja nudi širok spektar asortimana po najboljim cijenama!

Kako bi vaši poslovi bili obavljeni na vrijeme tu je i poslovnica BH POŠTE te poslovnica ZIRAAT BANK.

Kompletnu ponudu pogledajte u našem akcijskom katalogu, koji možete preuzeti ovdje: LINK . Ponuda vrijedi od 18.09. do 29.09. te požurite da ne propustite ovu jedinstvenu priliku!

Kod nas možete kupiti namirnice po najboljim cijenama! Nudimo širok asortiman prehrambenih namirnica i svježe mesne proizvode naše mesnice, a uz naše primamljive cijene i prijatno osoblje i vaša kupovina će biti potpuna!

Uvijek uz Vas!

SC Hercegovina Promet
Bišće polje bb, Mostar 88000
Tel: 036 281-150
Email: [email protected]
Web: www.sc-hercegovinapromet.ba

Facebook: https://www.facebook.com/hercegovina.promet/

Kopirati
Drag cursor here to close