Najavljene tužbe

Redžić najavio tužbu protiv Obrtničke komore HNŽ

"Obavještavamo javnost da ćemo tužiti Obrtničku komoru, zbog narušavanja ugleda i nanošenja štete udruženju obrtnika od strane njihovog predsjednika Anera Kruškonje", stoji u priopćenju koje je potpisao Elvis Redžić
Gospodarstvo / Novac | 06. 09. 2020. u 18:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Želimo da obavijestite javnost kako je predsjednik Obrtničke komore HNK/Ž iznio niz laži na račun udruženja obrtnika Mostar na press konferenciji održanoj 1.9.2020 godine. Rješenje Ministarstva pravosuđa HNK/Ž je donijelo rješenje koje potkrjepljuje naše tvrdnje.

Foto: Udruženje obrtnika Mostar / Rješenje Ministarstva pravosuđa HNK/Ž

Tražimo od svih printanih i digitalnih medija koji su objavili laži predsjednika Obrtničke komore Anera Kruškonje da objave ovaj demanti kako bi ispravili nepravdu koja je nanesena Udruženju obrtnika Mostar.

Obavještavamo javnost da ćemo tužiti Obrtničku komoru, zbog narušavanja ugleda i nanošenja štete udruženju obrtnika od strane njihovog predsjednika Anera Kruškonje, protiv koga ćemo podnijeti privatnu tužbu i tražiti od Skupštine Obrtničke komore HNK/Ž njegovu smjenu", stoji u priopćenju koje je, ispred Udruženja obrtnika Grada Mostara, potpisao predsjednik Elvis Redžić i dostavio medijima.

Podsjetimo, ispred gradske vijećnice u Mostaru prošli tjedan je održana press konferencija gdje je došlo je do žustre rasprave.

Kopirati
Drag cursor here to close