Porezna uprava

Prodaje se zaplijenjena imovina: Poslovni prostori, nekretnine, motorna vozila...

Porezna uprava FBiH u narednim danima prodaje zaplijenjenu imovinu
Gospodarstvo / Novac | 19. 02. 2019. u 16:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Porezna uprava Federacije Bosne i Hercegovine u postupku prinudne naplate u veljači organizira javnu prodaju zaplijenjene imovine poreznih obveznika dužnika u Županijskim poreznim uredima: Mostar, Tuzla, Novi Travnik, Sarajevo, Orašje i Bihać, zbog naplate dužnih javnih prihoda.

U Županijskom poreznom uredu Mostar javna prodaja zaplijenjene imovine bit će održana 20. i 21. veljače 2019.  

Za 20. veljače zakazana je javna prodaja zaplijenjene imovine poreznog obveznika dužnika "Mičel" d.o.o Mostar, a za 21. veljače prodaja imovine poreznih obveznika "Tempo Vranica" d.d. Mostar i "Bejuti Sport" d.o.o Mostar. Predmet prodaje su digitalni strojevi, poslovni prostori i motorna vozila.

Također, 21. veljače u Županijskom poreznom uredu Tuzla bit će prodavana zaplijenjena imovina poreznih obveznika i to: teretna i putnička motorna vozila, nekretnine, razne mašine, oprema itd.

U Županijskom poreznom uredu Novi Travnik javna prodaja zaplijenjene imovine bit će održana 20., 21. i 22. veljače 2019. Za 20. veljače zakazana je prodaja imovine poreznih obveznika dužnika "Auto kuća Buba" d.o.o Vitez, "Buba Commerce" d.o.o. Vitez i "Jurčević" d.o.o. Vitez. Bit će prodavana zaplijenjena teretna motorna vozila, zemljišta itd.

Prodaja imovine poreznih obveznika ATP "Špedicija" d.d. Bugojno, "Dekor" d.o.o. Vitez i "Samoborka-Vatrostalna" d.o.o. Busovača bit će održana 21. veljače. Kod sva tri porezna obveznika dužnika na prodaji su zemljišta koja su zaplijenjena u postupku prinudne naplate.

Za 22. veljače zakazana je prodaja imovine poreznih obveznika "Tomdar" d.o.o. Kreševo, PPUP "Grad prom" d.o.o. Travnik i "Nail" d.o.o. iz Donjeg Vakufa. Predmet prodaje su Hotel "Vrbas", razne vrste zemljišta, industrijsko vozilo, poslovni objekti itd.    

U Županijskom poreznom uredu Sarajevo 25. veljače bit će održana javna prodaja zaplijenjene imovine poreznih obveznika SPD "Musić" i "Hazarton" d.o.o Sarajevo, a bit će prodavano zemljište i namještaj.

Javna prodaja zaplijenjene imovine bit će održana 27. veljače u Županijskom poreznom uredu Orašje. Na prodaji je imovina poreznih obveznika "Samah" d.o.o Orašje i "Exkluziv" d.o.o Orašje.

U Županijskom poreznom uredu Bihać 28. veljače bit će održana javna prodaja zaplijenjene imovine poreznih obveznika dužnika i to: UR "Tomato" Bihać i "Novi most", a na prodaji su industrijske mašine, razna oprema i aparati, teretne mašine itd.

Sve informacije u vezi prodaje zaplijenjene imovine moguće je pronaći na web stranici www.pufbih.ba.

O rezultatima izvršenih prodaja zaplijenjene imovine Porezna uprava FBiH će obavijestiti javnost, najavljeno je iz te institucije.

Kopirati
Drag cursor here to close