Intera

Prijavite se na besplatni trening o financiranju startupa

Za sve sudionike će biti osiguran ručak, prijevoz iz središta grada do prostorija INTERA Tehnološkog Parka te materijali za rad
Gospodarstvo / Novac | 06. 11. 2018. u 09:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Radionica financija za startupe u Interi

INTERA Tehnološki Park organizira besplatni trening ''Financije za startupe'' koji će se održati u četvrtak, 15. studenog s početkom u 10 sati u prostorijama INTERA TP-a.

Na ovom treningu, priopćeno je, svi će se sudionici upoznati s osnovnim financijskim pojmovima, naučiti kako izračunati točku pokrića, susresti se s različitim vrstama financijskih izvještaja, ali i steći potrebna znanja o poreznom sustavu Bosne i Hercegovine. Svoja znanja iz ovog područja kroz jednodnevni trening sudionicima će prenijeti Goran Dodig, voditelj financija i poslovnog konzaltinga INTERA TP-a.

Trening je namijenjen za one koje imaju poslovnu ideju i realizirati ju pretvarajući je u uspješno poduzeće izazovan je proces s kojim se suočavaju svi startupi. Iako na početku entuzijastični i uvjereni u vlastiti uspjeh, startup timovi često nailaze na prepreke prouzrokovane neiskustvom ili nedostatkom informacija. Posebno težak izazov na ovom putu često im predstavljaju financije i nepoznavanje osnova financijskog menadžmenta.

Za sve sudionike će biti osiguran ručak, prijevoz iz središta grada do prostorija INTERA Tehnološkog Parka te materijali za rad. Broj sudionika je ograničen, a u slučaju velikog broja prijava provest će se selekcija tijekom koje će prednost dobiti postojeći korisnici projekta D4STARTUPS te startup timovi i poduzeća ne starija od 3 godine.

Zainteresirani za trening ''Financije za startupe'' mogu se prijaviti na poveznici do utorka, 13.11. godine do 12 sati.

I ovaj trening INTERA Tehnološki Park organizira kroz aktivnost ''Dijaspora za startupe'' (D4STARTUPS) u okviru projekta ''Dijaspora za razvoj (D4D)'' koji je projekt Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH i Vlade Švicarske, u partnerstvu sa UNDP BiH i IOM BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close