Sberbank BH

Pogledajte koga su Vikinzi tražili u Sarajevu

Sberbank BH je u suradnji sa svojim partnerima Mastercardom i Turkish Airlinesom organizirala nagradu igru ''Štokholm te zove''
Gospodarstvo / Novac | 22. 11. 2017. u 13:09 Sberbank BH

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ulicama našeg glavnog grada proteklog vikenda su prošetala trojica Vikinga.

Svi smo se pitali šta neustrašivi Skandinavci rade u Sarajevu, i koji je povod njihovog dolaska. Izgledali su kao da nekoga traže dok su se kretali glavnim šetnicama.

Nepozvani su ušetali i u jutarnji program jedne televizijske stanice. Primijećeni su  kako jedu ćevape, obilaze trgovačke centre, vozaju se tramvajem, te odlaze u nepoznatom pravcu.

A evo o čemu se zapravo radi. Sberbank BH je u suradnji sa svojim partnerima Mastercardom i Turkish Airlinesom organizirala nagradu igru ''Štokholm te zove'', u kojoj će najsretniji klijent osvojiti doček Nove godine u Štokholmu sa Vikinzima. Tim povodom Vikinzi su i došli. A šta su sve radili i kako su se zabavili pogledajte u videu.

Video: Vikinzi u Sarajevu

Ako uživate u nordijskim sagama i legendama provlačite bilo koju Sberbank BH Mastercard karticu u period od 01.11. do 01.12., i možda baš vi osvojite let biznis klasom do veličanstvenog Štokholma i dočekate Novu godinu u društvu Vikinga.

 

Kopirati
Drag cursor here to close