Kriptovalute

Pao bitcoin

Vrijednost jednog digitalnog novčića trenutno je 48.575 dolara, što je za 16 posto manje od rekordne vrijednosti koja je dostignuta u subotu, 20. veljače.
Gospodarstvo / Novac | 23. 02. 2021. u 08:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vrijednost bitcoina opala je danas za više od 10 posto, na manje od 50.000 dolara. Investitori počinju da pokazuju znake nervoze i žele što prije da izvuku profit prodajom ove digitalne valute.

Vrijednost jednog digitalnog novčića trenutno je 48.575 dolara, što je za 16 posto manje od rekordne vrijednosti koja je dostignuta u subotu, 20. veljače, prenosi Srna.

Na godišnjoj razini, bitcoin je i dalje u plusu za oko 75 posto, a pad je uslijedio uprkos slabijem kursu dolara prema ostalim valutama.

Direktor kompanije ''Kju 9 kapital'' za digitlanu imovinu iz Hong Konga Džejms Kvin smatra da je ''sasvim normalno i zdravo'' to što pojedinci prodaju bitcoine i ocijenio da to u ovom trenutku rade ulagači iz maloprodaje.

Nedavna investicija kompanije ''Tesla'' u bitcoin od 1,5 milijarde dolara pogurala je ovu kriptovalutu preko granice od 50.000 dolara, ali je izložila njene akcije kretanjima vrijednosti bitcoina.

Kopirati
Drag cursor here to close