Dani osiguranja u BiH

Osiguranje je primarna obveza

Govornici i panelisti prve regionalne konferencije bili su istaknuta imena iz struke osiguranja, akademske zajednice i predstavnici osiguravajućih kuća…
Gospodarstvo / Novac | 27. 09. 2019. u 13:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Informiranje javnosti o prednostima osiguranja ključ je uspjeha struke, zaključak je prve regionalna konferencija "Dani osiguranja u BiH", koja se u Sarajevu održala 26. i 27. rujna.

Foto: PR / Dani osiguranja u BiH

Završnim govorima na temu učenja na iskustvima u regiji, te temama koje se tiču upravljanja rizicima i javnih nabavki, završena je prva regionalna konferencija struke osiguranja – "Dani osiguranja u BiH".

Dvadeset i dva govornika tijekom dvodnevne konferencije, okupljenim kolegama iz struke, akademskoj zajednici, predstavnicima vlasti i medijima, prezentirali su prednosti osiguranja, kao temeljnog osnova financijske sigurnosti u izazovima s kojima se svakodnevno suočava suvremeni čovjek.

Foto: PR / Dani osiguranja u BiH

Govornici i panelisti prve regionalne konferencije bili su istaknuta imena iz struke osiguranja, akademske zajednice i predstavnici osiguravajućih kuća iz zemlje i regije.

"U vremenima kada su prirodne nepogode skoro pa redovna pojava, nestabilno tržište rada, izazovi u sektoru zdravstva, osiguranje osoba i imovine primarna je obveza svakog građana i građanke. Konferencija "Dani Osiguranja u BiH" prije svega imala je za cilj da predstavi prednosti osiguranja, i građanima ukaže na mogućnosti i pogodnosti koje ostvaruju kao osiguranici. Veliki odziv kolega iz regije, te predstavljanje najnovijih trendova iz struke osiguranja pokazatelj su uspjeha prve konferencije, te odličan temelj za nastavak rada na poboljšanju usluga osiguranja i pozicije osiguranika u našoj zemlji i regiji", izjavio je povodom zatvaranja konferencije glavni tajnik Udruženja društava za osiguranje u FBiH, Ermin Čengić.

 

Građani BiH više novca dadnu na mobitele nego na osiguranje

U Sarajevu će se sljedećeg tjedna, 26. i 27. rujna, održati konferencija "Dani osiguranja u BiH", čiji je jedan od glavnih ciljeva da javnost u Bosni i Hercegovine dobije ključne informacije o radu osiguravajućih društava i prednostima korištenja osiguranja u modernom društvu.

Kopirati
Drag cursor here to close