Borba protiv koronavirus

Norveška dala 7,5 milijuna kruna pomoći BiH

Obavještenje je stiglo jučer u kasnim satima. Sredstva će biti prebačena i implementirana preko UNDP u BiH na način kako je najučinkovitije i najprioritetnije, a vezano za razvoj situacije u BiH i konkretne potrebe.
Gospodarstvo / Novac | 26. 03. 2020. u 11:59 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Fena / Norveška dala 7,5 milijuna kruna pomoći BiH

Veleposlanik Bosne i Hercegovine u Kraljevini Norveškoj Nedim Makarević potvrdio je Feni da je ova skandinavska država dala na raspolaganje 7,5 milijuna norveških kruna BiH u borbi protv pandemije COVID-19.

Obavještenje je stiglo jučer u kasnim satima. Sredstva će biti prebačena i implementirana preko UNDP u BiH na način kako je najučinkovitije i najprioritetnije, a vezano za razvoj situacije u BiH i konkretne potrebe, a bazirano na potraživanju naših odgovornih institucija. Način, vrsta, materijal i oblik pomoći u vrijednosti od 7,5 milijuna norveških kruna će biti naknadno objavljeni preko organizacija koje će istu implementirati.

''Želio bih iskoristiti priliku da se još jednom zahvalim prijateljskoj Norveškoj koja nam je po ko zna koji put spremna pomoći, mada i sama vodi veliku borbu sa koronavirusom'', naglašava Makarević.

 

Kopirati
Drag cursor here to close