Turizam

Na Jahorini danas ostvarena 4.000. vožnja šestosjedom u ovoj ljetnoj sezoni

Gospodarstvo / Novac | 26. 08. 2017. u 15:25 D.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na planini Jahorini danas je, pored otvaranja Piksi kupa Jahorina 2017 koji je jedna od najvećih ljetnih omladinskih manifestacija u regiji, dodijeljena i nagrada za rekordnu 4.000 vožnju šestosjedom u ljetnoj sezoni.

Nagradu biciklo sretnoj dobitnici Ewi Lipinskoj iz Varšave, Poljska, uručio je v.d. direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić.

Ovo je još jedan pokazatelj da Jahorinu pored gostiju iz regije posjećuje i puno stranih turista, a Ewa Lipinska je rekla da je prvi put u Bosni i Hercegovini, posebno ju je oduševila Jahorina, vožnja šestosjedom i pogled sa vrha planine i da svakako planira ponoviti posjetu.

Posljednji vikend u kolovozu na Jahorini obilježilo je otvaranje Piksi kupa, Paintball turnir Paintball kluba Viking, dodjela nagrade za rekordnu 4.000 vožnju šestosjedom i besplatno korištenje tjubing staze Zabavnog parka Ogorjelica.

Tjubing staza Zabavnog parka Ogorjelica i u nedjelju će biti dostupna za besplatno korištenje svim posjetiocima Jahorine.

Tjubing je kreiran prvenstveno za zabavu najmlađe populacije, ali svakako da i odrasli mogu uživati u ovom sadržaju, a staza je dužine 30 m i predstavlja plastičnu podlogu na kojoj je moguće spuštanje uz pomoć posebnih guma za tu vrstu aktivnosti, priopćio je A.D. Olimpijski centar.

Kopirati
Drag cursor here to close