Srećke - strugalice

Kiosk odbio isplatiti Mostarcu dobitak na strugalici

Čitatelj portala nam piše kako je ostao nemalo iznenađen nakon što je ostrugao dva dobitna listića, u srećkama strugalicama u iznosu od 50 KM i 10 KM, u kiosku iNovina u Mepas Mallu
Gospodarstvo / Novac | 30. 10. 2017. u 14:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čitatelj portala nam piše kako je ostao nemalo iznenađen nakon što je ostrugao dva dobitna listića, u srećkama strugalicama u iznosu od 50 KM i 10 KM, u kiosku iNovina u Mepas Mallu.

Još se više iznenadio kada mu prodavačica nije željela isplatiti dobitak.

Čitatelj piše kako je sljedeći dan nazvao Lutriju BiH.

"Prije svega zahvaljujemo što sudjelujete u igrama na sreću Lutrije BiH. Žao nam je ako ste doživjeli neugodnost. Naime, u tržnom centru Mepas ovlašteni zastupnik su iNovine i upravo smo kontaktirali njihovog rukovodioca koji će skrenuti pažnju prodavaču da je bio dužan isplatiti novac koji ste osvojili. Ako u međuvremenu niste naplatili osvojeni dobitak, to možete učiniti u uplatno-prodajnom mjestu Lutrije BIH u ulici Splitska, otprilike 300 metara udaljeno od TC Mepas. Ukoliko se još nalazite u tržnom centru, kroz nekih 15 minuta ponovo otiđite do kioska iNovine i naplatit ćete osvojeni dobitak", stoji u poruci Lutrije BiH koju je dobio naš čitatelj.

Kopirati
Drag cursor here to close