Market Shaker Award 2019

Jedno od devet globalnih priznanja za Addiko banku

Addiko Bank je na godišnjoj Mastercard Direct Services konferenciji osvojila 'Market Shaker Award 2019' nagradu za poseban doprinos razvoju i promociji bezgotovinskog plaćanja u Bosni i Hercegovini.
Gospodarstvo / Novac | 15. 10. 2019. u 12:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Addiko Bank je na godišnjoj Mastercard Direct Services konferenciji osvojila 'Market Shaker Award 2019' nagradu za poseban doprinos razvoju i promociji bezgotovinskog plaćanja u Bosni i Hercegovini, ali i u Hrvatskoj, Srbiji te Crnoj Gori, u vidu prve mirisne i vertikalne kartice. Na globalnom nivou Mastercard® je 2019. godine dodijelio samo devet priznanja za poseban doprinos.

Beskontaktna, a ujedno i originalno mirisna debitna kartica Addiko banke uz sve standardne funkcije korisnicima pruža i dodatne pogodnosti poput najvišeg nivoa sigurnosti prilikom plaćanja na internetu putem ‘Addiko Sigurne internet kupovine’. Uz to, radi se o prvoj kartica s originalnim vertikalnim dizajnom.

''Izuzetno smo ponosni na 'Market Shaker Award 2019' nagradu za prvu vertikalnu i mirisnu karticu koju je upravo Addiko banka predstavila na regionalnim tržištima i koja je zadnje u nizu međunarodnih priznanja za inovativnost i kvalitetno poslovanje. Pogotovo s obzirom da se radi o samo jednoj od devet takvih priznanja na svjetskom nivou'', izjavila je Marija Bauer, direktorica Kartičnog poslovanje Addiko Grupe.

Ovogodišnja globalna Mastercard Direct Services konferencija, održana u Dubrovniku 1. i 2. oktobra 2019. pod nazivom 'Trusted Life Connections', adresirala je ključne teme i tehnološke trendove u segmentu plaćanja, blockchain tehnologije, vještačke inteligencije, gig - ekonomije, razvoja fintech-ova i cyber sigurnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close