Javna rasprava

Imate priliku zaviriti u blagajnu Mostara!

Rasprava će trajati od 10 do 13 sati, a svi oni koji ne mogu sudjelovati u raspravi, a žele dostaviti svoje primjedbe i prijedloge na Nacrt proračuna, to mogu učiniti putem elektronske pošte…
Gospodarstvo / Novac | 22. 02. 2019. u 12:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''U cilju pripreme gradskog Proračuna za tekuću godinu, Grad Mostar organizira Javnu raspravu o Nacrtu proračuna Grada Mostara za 2019. godinu, koja će se održati u četvrtak, 28. veljače, u Gradskoj vijećnici u Mostaru, s početkom u 10 sati'', priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Grada Mostara.

Naime, Dom naroda Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine usvojio je u srijedu, 20. veljače, Prijedlog zakona o dopuni Zakona o proračunima u FBiH ("Službene novine Federacije BiH broj: 11/19"), kojim se omogućava gradonačelniku Mostara da uz suglasnost načelnika Odjela za financije i nekretnine donese Proračun Grada Mostara za 2019. godinu.

Rasprava će, kako je navedeno, trajati od 10 do 13 sati, a svi oni koji ne mogu sudjelovati u raspravi, a žele dostaviti svoje primjedbe i prijedloge na Nacrt proračuna, to mogu učiniti do četvrtka, 28. veljače, putem elektronske pošte na službenu mail adresu Grada Mostara.

Kapitalni projekti po Proračunu Grada Mostara za 2019.

Kopirati
Drag cursor here to close