Gotovo!

Intesa Sanpaolo Banka BiH isplatila sve mirovine za ožujak

Slijedeći preporuke nadležnih institucija Intesa Sanpaolo Banka BiH je tijekom ovog tjedna završila isplatu mirovina svim svojim klijentima.
Gospodarstvo / Novac | 10. 04. 2020. u 14:33 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Intesa Sanpaolo Banka BiH je ovog tjedna uspješno završila isplatu mirovina za ožujak u poslovnicama na području BiH, a u skladu sa preporukama nadležnih institucija, koje se odnose na rad u vrijeme pandemije koronavirusa.

"Naši klijenti umirovljenici su se u potpunosti pridržavali svih mjera zaštite i držanja rastojanja tokom podizanja mirovina u poslovnicama i ovim putem želimo da im se posebno zahvalimo na njihovom strpljenju i suradnji. Sa naše strane mi smo  prilagodili radno vrijeme i povećali broj otvorenih šaltera, uz sve potrebne mjere higijenske zaštite, tako da zahvalnost upućujemo i našim uposlenicima, s obzirom na to da nije bilo većih gužvi niti nekih nepredviđenih situacija", priopćeno je iz Intesa Sanpaolo Banke BiH.

Najveći broj umirovljenika je osobno podigao svoju naknadu za ožujak, a jedan broj to je učinio i putem punomoćnika, jer je Intesa Sanpaolo Banka BiH prilagodila procedure za prihvatanje punomoći kod isplate mirovina.

"Svima koji su u mogućnosti preporučujemo da preuzimanje mirovina ubuduće vrše putem bankomata ili naših digitalnih servisa, jer je takav način lakši i sigurniji, sve dok su na snazi vanredne mjere uzrokovane pandemijom koronavirusa", istakli su u Intesa Sanpaolo Banci BiH.    

Kopirati
Drag cursor here to close