Sabina Mujanović

Direktorica Vienna osiguranja dobitnica priznanja za doprinos razvoju osiguranja u BiH

Naime, najveći uspjeh u 15-godišnjem poslovanju ove osiguravajuće kuće, krunisan je nedavnim pripajanjem Vienna Insurance Groupi, vodećoj osiguravajućoj kući u Austriji, Centralnoj i Istočnoj Europi.
Gospodarstvo / Novac | 21. 12. 2018. u 09:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sabina Mujanović, direktorica Vienna osiguranja, dobitnica je priznanja za doprinos razvoju osiguranja u Bosni i Hercegovini. Nakon uspješnog rada u bankarskom sektoru, karijeru je nastavila u Merkur BH osiguranju čije su poslovne rezultate prepoznali najbolji.

Naime, najveći uspjeh u 15-godišnjem poslovanju ove osiguravajuće kuće, okrunjen je nedavnim pripajanjem Vienna Insurance Groupi, vodećoj osiguravajućoj kući u Austriji, Centralnoj i Istočnoj Europi.  Tada je počela nova era u poslovanju Merkur BH osiguranja koje je pod okriljem rebrandinga promijenilo i naziv u Vienna osiguranje.

''Moje radno iskustvo vezano je isključivo za financijsku branšu- 12 godina u bankarstvu te sedam godina u osiguranju, a od toga sam 15 godina na rukovodećim pozicijama kao članica i predsjednica Uprave. Sretna sam da sam dobitnica priznanja za doprinos razvoju osiguranja u BiH, tim prije što je isto po prvi put dodijeljeno za zasluge u osiguravateljnoj branši. Ovo je kruna moga dosadašnjeg rada, ali i podstrek te obaveza da nastavim i dalje raditi predano svoj posao kao i do sada”, izjavila je Sabina Mujanović, direktorica Vienna osiguranja.

U timu najboljih, a to je Vienna oiguranje, mogućnosti su ogromne.

''Izazova je mnogo, pogotovo u poslovnom ambijentu koji nudi naša zemlja. Međutim, vrijednim radom i trudom svi zajedno možemo napraviti jako puno te osigurati bolju budućnost našoj djeci. Prilagođavanje situacijama i ljudima te pragmatičnost u svakodnevnom poslu, lekcije su koje sam, nekako, najbolje savladala. Moj cilj, smjer u kojem se krećem i ono što želim da ostvarim, uvijek su mi jasno definisani“, zaključuje Mujanović.

Iako se u domenu životnog osiguranja teško diferencirati ili nametnuti na tržištu, Vienna osiguranje, uspjelo se profilirati kao jedan od vodećih osiguravatelja života. Razlog je jednostavan: oni danas rade sve za bolje sutra njihovih osiguranika.

Kopirati
Drag cursor here to close