Javni RTV servis

Članovi Predsjedništva sa UO BRHT: Riješiti sistemski financijske probleme BHRT-a

Istaknuto je da se nepoštivanje Zakona o Javnom RTV servisu BiH negativno odražava na financijsko poslovanje i status Javnog RTV servisa BiH.
Gospodarstvo / Novac | 03. 04. 2018. u 20:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Članovi Predsjedništva Bosne i Hercegovine primili su izaslanstvo Upravnog odbora BHRT-a, a razgovarano je o statusu i trenutnoj situaciji u Javnom RTV servisu BiH.

Upravni odbor je izvijestio članove Predsjedništva BiH o trenutnoj situaciji u Javnom servisu, s posebnim naglaskom na financijske probleme.

Istaknuto je da se nepoštivanje Zakona o Javnom RTV servisu BiH negativno odražava na financijsko poslovanje i status Javnog RTV servisa BiH, priopćeno je iz Službe za odnose s javnošću Predsjedništva BiH.

Članovi Upravnog odbora su upoznali članove Predsjedništva BiH s budućim aktivnostima i planovima koji se odnose na novu organizaciju i multimedijalni koncept Javnog RTV servisa BiH.

Članovi Predsjedništva BiH iskazali su podršku profesionalnom radu i sistemskom rješenju u pogledu finansiranja Javnog RTV servisa BiH.

Uime Upravnog odbora BHRT-a sa članovima Predsjedništva BiH razgovarali su predsjedavajuća Odbora Dejana Radovanović-Šarenac, te članovi Zoran Krešić, Mufid Memija i Ljubomir Zuber.

Kopirati
Drag cursor here to close