Objavljeni finalisti natjecanja Euro Effie

Agencija Bruketa&Žinić&Grey i Addiko banka među najefikasnijima u Europi

Pobjednici će se znati na dodjeli nagrada 16. listopada u Bruxellesu.
Gospodarstvo / Novac | 18. 07. 2018. u 15:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bruketa&Žinić&Grey i Addiko banka s kampanjom za "Pakete tekućih računa" su jedini iz cijele regije koji su se ove godine plasirali u finale renomiranog natjecanja Euro Effie. Dostignuće je tim veće kada se uzme u obzir da je riječ o jedinoj kampanji za financijske usluge u cijeloj Europi koja se uspjela probiti do finala. Euro Effie je godišnje natjecanje koje nagrađuje najefikasnije međunarodne komunikacijske i oglašivačke kampanje u Europi. Žiri radove ocjenjuje na osnovu kreativnosti rješenja i ostvarenih rezultata, a natjecanje organizira Europska udruga komunikacijskih agencija (EACA).

''Sam ulazak u finale Euro Effie-s je izuzetno ostvarenje, pogotovo kada se uzme u obzir da konkurenciju čine sve organizacije i sve kreativne agencije u Europi, s proračunima i resursima o kojima mi možemo samo sanjati. Ipak, s dobrom komunikacijskom strategijom, kvalitetnim originalnim kreativnim rješenjem i predanim timom ništa nije nemoguće. Uvažavajući ostale finaliste, jer sigurno nitko se u finalu nije našao nezasluženo, nadam se da nećemo stati samo na finalu'', izjavila je Maja Čulig, direktorica Marketinga za Addiko Grupu.

''Veseli me priznanje i kreativnosti i efikasnosti kampanje Paketa tekućih računa Addiko banke u regiji, posebno jer se radi o jedinoj kampanji u finansijskom sektoru u Europi koja je uspjela ući u finale. Addiko banka od samog lansiranja novog brenda ostvaruje sjajne poslovne rezultate na tržištu, a svega toga ne bi bilo bez dobrog i dinamičnog tima kojeg čine i predstavnici oglašivača i agencije'', izjavila je Ivanka Mabić Gagić, direktorica međunarodnog poslovanja agencije Bruketa&Žinić&Grey.

Pobjednici će se znati na dodjeli nagrada 16. listopada u Bruxellesu.

Kopirati
Drag cursor here to close