Sudjelujte u akciji

Addiko Red Wednesday – Podignite kredit i na poklon dobivate do 500 KM

Akcija Red Wednesday osmišljena je po uzoru na globalno poznatu akciju Black Friday, u okviru koje kupci dobivaju posebne pogodnosti prilikom kupovine na određeni dan
Gospodarstvo / Novac | 11. 03. 2019. u 15:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Promo / Red Wednesday akcija u Addiko banci

Addiko banka u srijedu, 13. ožujka, organizira drugu ovogodišnju Red Wednesday akciju. Postojeći i novi klijenti, koji za kredit apliciraju 13.3., na poklon će dobiti do 500 KM.

''Nastavljamo sa iznenađenjima za naše postojeće, ali i nove klijente. Nastojimo im omogućiti dodatne pogodnosti u poslovanju sa nama. Jedna od tih pogodnosti je svakako Red Wednesday akcija, u okviru koje im ovaj put vraćamo dio novca", rekla je Belma Sekavić Bandić, članica Uprave Addiko Bank d.d. Sarajevo i dodala da Addiko banka u Bosni i Hercegovini već četvrti put organizira ovu jedinstvenu akciju, svaki put sa izuzetnih uspjehom i odličnim reakcijama klijenata.

''Sudjelovanje u Addiko Red Wednesday akciji je vrlo jednostavno: svi oni koji za Addiko Blic gotovinski kredit apliciraju u srijedu, 13.3.2019. godine, a kredit im bude odobren i plasiran, dobivaju poklon na svoj tekući račun. Vrijednost poklona zavisi od iznosa odobrenih novih sredstava i može maksimalno biti do 500 KM'', naglasio je član Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka, Boštjan Pečenko.

Akcija Red Wednesday osmišljena je po uzoru na globalno poznatu akciju Black Friday, u okviru koje kupci dobivaju posebne pogodnosti prilikom kupovine na određeni dan. I ovaj put je zahtjev za kredit moguće podnijeti u poslovnici Banke ili putem Kontakt centra (pozivom ili mailom), te putem Facebook stranice Banke ''Addiko Bank BiH''.

Kopirati
Drag cursor here to close