Sporazum s Vladom FBiH

Porsche Sarajevo isporučit će 60 auta za RVI

Podjelom automobila bit će nastavljena aktivnost Federalnog ministarstva za pitanja branitelja i invalida obrambeno-oslobodilačkog rata u osiguranju i podjeli automobila.
Gospodarstvo / Novac | 02. 07. 2019. u 16:55 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Federalni ministar za pitanja branitelja i invalida obrambeno-oslobodilačkog rata Salko Bukvarević i direktor kompanije Porsche Sarajevo Senad Olovčić sutra će potpisati Sporazum o isporuci putničkih automobila za RVI 100 posto I skupine. 

Radi se o sporazumu po kojem će ratnim vojnim invalidima (RVI) 100 posto I skupine biti uručeno 60 automobila, čija je ukupna vrijednost 1.500.000 KM bez PDV-a, a koja su osigurana u proračunu FBiH za 2019.godinu.  

Podjelom automobila bit će nastavljena aktivnost Federalnog ministarstva za pitanja branitelja i invalida obrambeno-oslobodilačkog rata u osiguranju i podjeli automobila, koji su ortopedska pomagala najugroženijim kategorijama RVI i koja će im poboljšati život. 

Resorno ministarstvo kontinuirano provodi međunarodni tender za nabavku automobila za RVI 100 posto I skupine, a riječ je o autima koja imaju odlične karakteristike i  doprinose boljim uvjetima za život ratnih vojnih invalida, priopćeno je iz Ureda Vlade FBiH za odnose s javnošću.

Kopirati
Drag cursor here to close