UniCredit Bank

5 tebi 5 meni - osvojite dopune na računu i počastite prijatelje

Bliže se blagdani i novogodišnja noć i svaka marka dopune je dobrodošla
Gospodarstvo / Novac | 27. 11. 2017. u 13:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nedostaje vam dopune na računu?

•    Bliže se blagdani i novogodišnja noć i svaka marka dopune je dobrodošla

Uživate razgovarati na telefon i surfati internetom, ali brzo potrošite svoju dopunu? Uvijek vam nedostaje dopune na računu baš kada vam najviše treba? Uz različite troškove, novac za dodatne dopuna tokom mjeseca uvijek se teže pronalazi. Bliže se blagdani i nova godina, a samim tim i mnogi troškovi. Pitanje je kako prikupiti novac, a imati dovoljno dopune za ludu novogodišnju noć kada nas očekuje slanje mnogobrojnih čestitki, poruka i poziva.

Imati priliku osvojiti dodatne dopune uštedilo bi novac, a mogli biste bezbrižno smišljati planove za novogodišnju noć. Uz akciju 5 tebi 5 meni, možete osvojiti dopune na svom računu i na računu svojih prijatelja. Registracijom na portal studentm.ba, dobit ćete jedinstveni link koji možete preporučiti svojim prijateljima. Uz svaku preporuku povećavate mogućnost osvajanja dopune. Vaš prijatelj posjetom najbliže poslovnice i aktiviranjem usluge mobilnog bankarstva, osvoja 5 KM dopune za sebe, ali i za vas koji ste mu poslali link. Osvojena dopuna se kumulira tokom sedmice i isplaćuje putem servisa edopuna.ba na vaš račun i račune vaših prijatelja. .

Aktivacijom usluga mobilnog bankarstva UniCredit Bank m-ba štedite vrijeme i novac. Svi koji ovu uslugu aktiviraju do 31.12. 2017. godine, moći će je koristiti bez naknada do 31.12.2018. godine. Korištenjem mobilnog bankarstva moguće je ostvariti značajne uštede, jer za plaćanje putem m-ba, naknade su i do 80% niže nego za plaćanje u poslovnicama. Uz 5 tebi 5 meni UniCredit Bank ti štedi vrijeme i pruža mogućnost za još više dogovora i druženja sa društvom.




O UniCredit Bank

S ukupnom aktivom od 4,8 milijarde KM i kapitalom od 753,8 miliona KM, Banka upravlja mrežom od 77  poslovnica i pokriva cijeli teritorij Bosne i Hercegovine, zbog čega je UniCredit Bank dostupna svakom klijentu u svakom većem gradu i mjestu BiH. (podaci sa 30.06.2017.)

O UniCredit Grupi

UniCredit je snažna paneuropska grupa sa jednostavnim modelom komercijalnog bankarstva i potpuno integriranim Korporativnim i investicijskim bankarstvom, koja svojoj širokoj franšizi od 25 miliona klijenata nudi jedinstveno poslovanje putem prodajne mreže u zapadnoj, centralnoj i istočnoj Europi.
UniCredit nudi lokalnu stručnost, kao i međunarodni doseg i prati i podupire svoje klijente širom svijeta, pružajući klijentima pristup vodećim bankama na svojih 14 tržišta kao i u drugih 18 svjetskih država.  UniCredit europska mreža banaka posluje u Italiji, Njemačkoj, Austriji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj, Mađarskoj, Rumuniji, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji i Turskoj.

Kopirati
Drag cursor here to close