Sarajevo Vino fest

Vinari iz cijele regije okupljaju se u Sarajevu 6. i 7. veljače

Na trinaestom Međunarodnom festivalu vina i gastronomije ''Sarajevo Vino fest'' sudjelovat će oko 50 izlagača.
Gospodarstvo / Industrija | 08. 01. 2020. u 12:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na trinaestom Međunarodnom festivalu vina i gastronomije ''Sarajevo Vino fest'', koji će biti održan 6. i 7. veljače u hotelu Holiday, sudjelovat će oko 50 izlagača, najboljih proizvođača vina i gastro proizvoda iz BiH i regije.

''Cilj Festivala je promocija vinske industrije i kulture vina, turizma, ugostiteljstva i proširenje gastro ponude, a drago mi je da to uspješno radimo više od desetljeća. Na Festivalu se razmjenjuju iskustva i sklapaju nova prijateljstva i drago mi je što smo inicirali brojne poslovne suradnje. Pored naših iz BiH, na festivalu sudjeluju izlagači iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, a posredstvom distributera festival je prilika i da se probaju vina iz Francuske, Italije, Španjolske, Portugala, Amerike, Novog Zelanda… Posebno zadovoljstvo nam je predstaviti domaće proizvođače vrhunskih vina, organiziranih u Udrugu Blaž koju su osnovali naši hercegovački vinari novih generacija'', kaže organizator festivala Elmir Miro Hadžialić.

Dodaje da uz dobru ponudu pića i gastronomskih delicija i specijaliteta, posjetitelje očekuje i bogat kulturno zabavni program.

Kopirati
Drag cursor here to close