Ministar Dedić

S predstavnicima UNDP-a o projektima u poljoprivredi

Nedera je upoznala ministra s tim da je UNDP, zajedno sa Češkom razvojnom agencijom, odabran za provođenje Projekta Europske unije za konkurentnost poljoprivrede i ruralni razvoj u Bosni i Hercegovini
Gospodarstvo / Industrija | 22. 10. 2019. u 14:05 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Federalni ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Šemsudin Dedić sastao se danas s rezidentnom predstavnicom UNDP-a u BiH Stelianom Nedera i šeficom Odjela za ruralni i regionalni razvoj UNDP-a Adelom Pozder-Čengić, navedeno je u priopćenju Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, koje prenosi Ured Federalne vlade za odnose s javnošću.

Nedera je upoznala ministra s tim da je UNDP, zajedno sa Češkom razvojnom agencijom, odabran za provođenje Projekta Europske unije za konkurentnost poljoprivrede i ruralni razvoj u Bosni i Hercegovini – EU4Agri, čija provedba počinje u ožujku 2020. godine.

''Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva će u suradnji s UNDP-om kao međunarodnom organizacijom koja ima bogato iskustvo rada sa svim razinama vlasti u BiH dati svoj maksimalni doprinos kako bi projekt EU4Agri bio proveden na što efikasniji način'',  kazao je ministar Dedić.

Vezano za Projekt općinskog okolišnog i ekonomskog upravljanja (MEG), koji UNDP uz podršku Vlade Švicarske provodi u lokalnim zajednicama u BiH, ministar Dedić je pozdravio aktivnosti u segmentu pružanja komunalnih usluga, izrazivši spremnost na suradnju s ciljem poboljšanja regulatornog okvira u ovom sektoru.

Kopirati
Drag cursor here to close