Zbog kvara

Stanovnici Blagaja od subote bez vode

Na službenoj stranici Vodovoda Mostar stoji kako se nadaju skorom rješenju ovog problema.
Gospodarstvo / Industrija | 28. 01. 2019. u 13:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stanovnici Blagaja od 26. siječnja nemaju pitke vode zbog kvara na pumpi. Iz Vodovoda kažu kako rade pripremne radnje na otklanjaju kvara, no ne znaju sa sigurnosti reći kada će biti otklonjen kvar i kad će stanovnici imati pitku vodu.

Na službenoj stranici Vodovoda Mostar stoji kako se nadaju skorom rješenju ovog problema.

''Zbog iznenadnog kvara na pumpnoj stanici Blagaj došlo je do obustave isporuke vodom. Potrošači u višim zonama neće imati vode do sanacije kvara. Nadamo se skorom rješenju i molimo građane za razumijevanje'', navedeno je na stranici Vodovoda.

Ogorčeni stanovnici Blagaja kažu kako uredno plaćaju vodu, a kako je nema već tri dana.

''Živim u Blagaju gdje već tri dan pola ovog mjesta nema vode, možete li to zamisliti u 21. stoljeću, objašnjenje je bilo u subotu da je crkla glavna pumpa na izvoru vrela Bune, te da je potrebno je odvesti na remont, možete li zamisliti da nemaju zamjensku i koliko bi to trajalo. Ne znam da li su za vikend išta radili, jer je navodno teško prići dizalicom, opet ni to nije problem nas koji uredno plaćamo vodu kao da je suho zlato'', rekla je naša čitateljica.

Građani koji su nam se obratili tvrde kako je rezervna pumpa davno prodana, te da je to uzrok zbog kojeg danima čekaju na vodu.

Kopirati
Drag cursor here to close