Zračna luka

Najluksuzniji ''hotelski prijevoz'' sletio u Mostar

Boeing 757 koji prevozi ekskluzivne goste na svojim putovanjima oko svijeta jutros je sletio u mostarsku Zračnu luku
Gospodarstvo / Industrija | 20. 05. 2019. u 14:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najluksuzniji ''hotelski prijevoz'' na svijetu sletio je, u ponedjeljak 20. svibnja u Zračnu luku Mostar.

Boeing 757 koji prevozi ekskluzivne goste na svojim putovanjima oko svijeta jutros je sletio u mostarsku Zračnu luku.

''Tijekom godine organizira se nekoliko različitih putovanja u trajanju od dva do četiri tjedna na razne destinacije. Svako putovanje je isplanirano do najsitnijih detalja i prezentira se prilikom odabira ture, a putnicima se daje mogućnost da ga dodatno obogate svojim željama i zahtjevima'', objavili su na službenoj Facebook stranici mostarske Zračne luke.

Unutrašnjost zrakoplova je preuređena zahvaljujući dizajnerskim ekspertima, kako bi zadovoljila potrebe 75 putnika (dok je standardni kapacitet 233 mjesta).

Nakon Mostara, gosti će ovim zrakoplovom otputovati za Sarajevo.

Foto: Snimio čitatelj / Ravnatelj Zračne luke Mostar Marin Raspudić ugostio i porazgovarao sa nekoliko putnika ekskluzivnog zrakoplova

Podsjećamo, Mostar je nakon polugodišnje pauze ponovo povezan s Dusseldorfom, a uskoro će prema najavama iz njemačke aviokompanije biti povezan i sa Stuttgartom. Osim toga mostarska zračna luka povezana je i sa Zagrebom, no očekivanja, nisu ispunjena.

"Nisam zadovoljan. Ima niz faktora, nama Zagreb nije daleko, tako da se ljudi dosta odlučuju na autobuse, zajedničke odlaske osobnim automobilima. Bez punjenja teško će se neke aviokompanije odlučiti na letenje. Mostar ima 120.000 stanovnika, to je mali kapacitet, zato moramo pokriti regiju od Trebinja do Posušja, od Neuma do Jablanice i preuzeti dio putnika iz Hrvatske i to je poenta priče", rekao je za N1 Marin Raspudić, direktor mostarske Zračne luke.

Od nekadašnjih 80.000, Zračna luka Mostar je prošlu godinu završila s duplo manjim brojem putnika. Njih blizu 40.000, tvrdi direktor, koristilo je usluge ovog luke, no ove godine očekuje porast što bi, kako ističe, trebalo biti okidač za 2020. godinu kada očekuju znatno povećanje putnika.

Kopirati
Drag cursor here to close