M-17

Kad neće Mostarci hoće Bekan: Sarajlija blokira magistralu!

Upravo idem u Mostar da budem prvi koji će to učiniti, a vi se stidite i pravdajte svojoj djeci kako ste miševi! 17h na tranzitu", napisao je na svom profilu Amer Bekan, predsjednik Prve stranke Bosne i Hercegovine.
Gospodarstvo / Industrija | 11. 06. 2018. u 16:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Mostar je jučer bio jedini grad u BiH u kojem nisu održani protesti, a imaju najskuplje gorivo i izbori se nisu održali već 10 godina. Jesu li vas SDA i HDZ toliko isprepadali ili se bojite i svoje sjene? Upravo idem u Mostar da budem prvi koji će to učiniti, a vi se stidite i pravdajte svojoj djeci kako ste miševi! 17h na tranzitu", napisao je na svom profilu Amer Bekan, predsjednik Prve stranke Bosne i Hercegovine.

Podsjetimo, širom Bosne i Hercegovine u nedjelju su na jedan sat blokirane magistralne i prometnice u središtima većih gradova u znak prosvjeda građana zbog poskupljenja goriva organiziranog preko Facebook skupine 'Stop poskupljenju goriva'.

Blokirane su prometnice Sarajeva, Banje Luke, Tuzle i drugih središta. Na području Hercegovine međutim nisu zabilježeni prosvjedi.

Zbog blokade prometnica zabilježene su kilometarske kolone između Doboja i Žepča.

Građani su na prosvjed pozvani putem Facebooka u znak prosvjeda što je ove godine u nekoliko navrata došlo do poskupljenja goriva, koje se danas prodaje po cijeni između 2,21 i 2,41 KM po litri. U BiH nedavno su uvedene dodatne trošarine na gorivo što je bio uvjet za nastavak izgradnje autoceste na koridoru Vc.

Kopirati
Drag cursor here to close