10 godina bez naknade

Igman iz Konjica dobio vojarnu na korištenje

Gospodarstvo / Industrija | 25. 04. 2019. u 13:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlada FBiH dala je na privremeno korištenje Gradu Sarajevu vojarnu Jajce površine 8.508 četvornih metara na razdoblje od 49 godina.

Naime, Služba za zajedničke poslove organa i tijela Federacije BiH je zadužena da s Gradom Sarajevom zaključi ugovor o korištenju kojim će biti uređena pitanja naknade za komunalne usluge i održavanje infrastrukture (utrošak električne energije, grijanja, vode, telefona, odvoza otpada i drugih obaveza nastalih korištenjem objekta) i da prijedlog teksta ugovora o korištenju dostavi Federalnom pravobraniteljstvu, koje je dužno da najkasnije u roku od 30 dana dostavi mišljenje.

Privrednom društvu Igman d.d. Konjic dana je na privremeno korištenje, bez naknade, na razdoblje od 10 godina, vojarna Konjičkih brigada koja se nalazi na području Konjica, ukupne površine 262.538 m2, s pripadajućim objektima i infrastrukturom.

''Stupanjem na snagu ovih odluka prestale su da važe ranije odluke o davanju na korištenje ovih objekata'', navela je Vlada federacije BiH nakon sjednice u Sarajevu.

Kopirati
Drag cursor here to close