Dani proizvodnje

Bečki Manufacturing Days: Proizvodna industrija je ključ održivosti i napretka

Sjedište "CLC East" je u Beču i vodi računa o 12 zemalja u centralnoj i istočnoj Europi.
Gospodarstvo / Industrija | 07. 05. 2021. u 17:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od 10. do 12. svibnja 2021. godine u Beču se, u okviru jednog od najvećih startup festivala u Europi "ViennaUP’21", po prvi put održava manifestacija ''Manufacturing Days'' ili "Dani proizvodnje".

Tijekom trodnevnog online događaja zainteresirani sudionici mogu nazočiti raznovrsnom programu za startupove iz oblasti proizvodne industrije.

Pored govornika kao što su Tim Cole i Christian Kesberg, u tijeku događaja će i velika industrijska poduzeća kao što su Atos, A1 i Infineon, predstaviti svoje programe za suradnju sa startupovima.

Sudjelovanje je besplatno, a svi zainteresirani se mogu prijaviti putem linka.

Organizator događaja "EIT Manufacturing Co-Location Center East'' je znanstvena zajednica Europskog instituta za inovacije i tehnologiju (EIT).

Sjedište "CLC East" je u Beču i vodi računa o 12 zemalja u centralnoj i istočnoj Europi.

Cilj zajednice je podržati suradnju između aktera europske proizvodne industrije u oblastima poslovnog kreiranja, obrazovanja i inovacija.

Sa više od 2,1 milion firmi i preko od 32 milijuna zaposlenih europska proizvodna industrija je ključ ka ekonomskoj, socijalnoj i ekološkoj održivosti te pokretač inovacija, rasta za stvaranje novih radnih mjesta.

Manifestacija "Manufacturing Days" će ukomponirati inovacije, nove tehnologije i umrežavanje startupova, industrijskih poduzeća, investitora i eksperata proizvodne industrije.

Kopirati
Drag cursor here to close