Suradnja

Zvizdić o trgovini s Lajčakom i Brendeom

Gospodarstvo / Flash | 19. 02. 2017. u 09:07 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na marginama Munhenske sigurnosne konferencije, predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić razgovarao je u odvojenim susretima sa potpredsjednikom Vlade i ministrom vanjskih i europskih poslova Slovačke Republike Miroslavom Lajčakom i sa ministrom vanjskih poslova Kraljevine Norveške Borgeom Brendeom.

Zvizdić je upoznao sugovornike ”sa ekonomskom i političkom situacijom u BiH i sa progresom koji je BiH napravila u proteklom razdoblju”, priopćeno je iz Vijeća ministara BiH.

Lajčak je ocijenio da BiH treba nastaviti ići putem europskih integracija i da taj put nema alternativu, dok je Brende istaknuo da Kraljevina Norveška podržava BiH na putu europskih i NATO integracija i izrazio nadu da će BiH nastaviti unapređivati ekonomski rast i vladavinu zakona na svome euroatlantskom putu.

Predsjedavajući Zvizdić se zahvalio na podršci i na pomoći koju Kraljevina Norveška i Slovačka Republika daju Bosni i Hercegovini kroz mnogobrojne projekte i ocijenio da postoji dosta prostora za međusobno unapređenje ekonomske i trgovinske suradnje.

Kopirati
Drag cursor here to close