'uništimo domaće'

Žuljević o gradnji Koridora 5C: Oduzimanje prava građanima Mostara

Gospodarstvo / Flash | 23. 01. 2017. u 10:34 K.K.
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izaslanik Socijaldemokratske partije BiH u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH Aner Žuljević, povodom najava o izgradnji trase Koridora 5C kroz mostarsko gradsko područje Jugoistok, smatra da je ovo još jedna namjera vladajućih struktura da se građanima oduzmu njihova osnovna ljudska prava.

''Pokušaj vladajućih stranaka da stanovnike Mostara i Blagaja uvjere kako je nužno i za njih najbolje da im se oduzme plodna zemlja, njihova prirodna bogatstva i njihovi domovi, kako bi se izgradila dionica autoputa, predstavlja najgori oblik diktatorskog odnosa prema ljudima kojima vlast treba da služi, a ne da ih unesrećuje'', tvrdi Žuljević, navodi se u priopćenju SDP-a.

Tvrdi da se SDA na ovaj način uključila u kampanju "uništimo domaće" u kojoj ljude "uvjeravaju da je izgradnja autoputa preko ovog arhitektonskog, povijesnog i prirodnog bisera Bosne i Hercegovine prioritet bez alternative".

''Sreća po stanovnike Blagaja leži u činjenici da je aktualna vlast ionako nesposobna da izgradi i centimetar autoputa, pa se oni barem u dogledno vrijeme ne moraju brinuti oko trase'', poručuje je Žuljević, priopćeno je iz SDP-a.

Kopirati
Drag cursor here to close