Glasovanje na Eurowingsu u 15.00 sati

Zračna luka Mostar uputila zahvalu i još jednom pozvala sve da glasuju za Mostar

Danas u 15.00 sati održat će se jednosatno glasovanje uživo na Facebook stranici Eurowings
Gospodarstvo / Flash | 11. 10. 2017. u 11:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Zahvaljujemo svim građanima Mostara, Hercegovine, i Bosne i Hercegovine, kao i svim našim potencijalnim putnicima u dijaspori koji su dali svoj glas u odabiru sljedeće ljetne destinacije niskotarifne kompanije u organizaciji njemačkog Eurowingsa'', izjavili su iz Zračne luke Mostar povodom ulaska Mostara u završno glasovanje za destinaciju Eurowingsa u 2018. godini.

Svojim glasovima ste dokazali koliko je važno da Mostar i ovaj dio regije bude povezan s Europom te smo zahvaljujući našim glasačima ušli među tri odabrane zračne luke.

Na Facebook stranici Eurowings danas (srijeda) u 15.00 sati će se održati završno glasovanje koje će trajati samo sat vremena te će se prijenosom uživo dobiti pobjednik.

''Pozivamo vas sve još jednom da danas date svoj glas za Mostar, te se nadamo da ćemo se u jakoj konkurenciji zračnih luka Shannon iz Irske i Trapani iz Italije ipak uspjeti izboriti da budemo sljedeća Eurowings destinacija. Još jednom vam se unaprijed zahvaljujemo'', poručili su iz Zračne luke Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close