PRO.PR Awards

Željka Bajramović, Selma Riđanović-Kenović i Nataša Aleksić dobitnici PRO.PR Awards-a

Gospodarstvo / Flash | 22. 01. 2016. u 07:38 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Organizacijski odbor PRO.PR Awards-a objavio je imena ovogodišnjih dobitnika priznanja PRO.PR Awards.

Ovogodišnje dobitnice priznanja PRO.PR Awards iz Bosne i Hercegovine su Nataša Aleksić, glasnogovornica u Ministarstvu zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, Selma Riđanović Kenović, direktorica korporativnih komunikacija UniCredit banke te Željka Bajramović, voditeljica marketinga u tvrtki FIS.

Priznanje je namijenjeno pojedincima koji su na osobit način, svojim znanjem, iskustvom i zalaganjem ostavili zapažen trag u razvoju profesije odnosa s javnošću.

Ovogodišnja priznanja bit će dodijeljena peti put zaredom, a svečana dodjela bit će upriličena 9.4.2016. u hotelu Splendid u Bečićima u Crnoj Gori.

PRO.PR Awards je utemeljen 2012. godine, u povodu obilježavanja pete godišnjice PRO.PR konferencije, prve međunarodne konferencije za komunikacijski menadžemnt u jugoistočnoj Europi.

Uz navedene dobitnike iz Bosne i Hercegovine, ovogodišnji dobitnici su i Olga Pejovič i Petra Juvančič iz Slovenije, Martina Sokač Saraga, Goran Pivarski i Dijana Đerđ iz Hrvatske, Jelena Šarenac, Dragana Roter i Milica Đokić iz Srbije, Radoje Cerović, Marija Jovović i Danilo Kalezić iz Crne Gore te Violeta Cvetkovska iz Makedonije. Među dobitnicima su i ugledni europski stručnjaci: Charles Skinner i Sukhjit Grewal iz Velike Britanije, Luisa Piazza iz Italije te Peter N. Thier iz Austrije.

Svake godine, organizator dodjeljuje i priznanja u kategorijama Vision City i Vision Manager, a dobitnici će biti poznati 6.3.2016., priopćeno je iz PRO.PR Awards-a.

Kopirati
Drag cursor here to close