FXLider

Zaradite na dionicama Applea s ovih besplatnih 50 eura

Gospodarstvo / Flash | 13. 01. 2016. u 07:58 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uključite se u trgovanje cijenom dionica Applea i počnite da zarađujete na svjetskoj burzi od svoje kuće u 3 jednostavna koraka:

1. registrirajte besplatni FXLider nalog za trgovanje na linku ovdje

2. verificirajte nalog i

3. automatski dobijate besplatnih 50 eura na svom FXLider nalogu sa kojima odmah možete da počnete da trgujete i zarađujete na svjetskoj burzi

Apple je 2015. godinu zatvorio prilično loše, sa padom cijene dionica od 7,7%, prvenstveno zbog pada prodaje novog iPhonea. Loša 2015. godina došla je kao iznenađenje nakon odlične 2014. godine u kojoj je zarada ove kompanije porasla čak 40%. Njegova trenutna tržišna vrijednost je 590 milijardi dolara.

Ipak, bez sumnje, investitori i dalje imaju pozitivan stav kada je u pitanju ova kompanija. Treba imati na umu da Apple pola svoje ukupne prodaje duguje samo jednom proizvodu (iPhoneu), koji se trenutno suočava sa oštrom konkurencijom iz godine u godinu. Sporo prihvaćanje iPhonea od strane prosječnog potrošača, kao i konstantno poboljšavanje Android operativnog sustava, glavne su prepreke i rizici za uspješno poslovanje Apple.

Ekonomisti očekuju pozitivnu promjenu u 2016. godini, koja bi trebalo da donese uvođenje mjesečne pretplate u visini od 32 dolara za prelazak sa starog na novi model telefona.

Prelaskom na sustav pretplate potrošači će dobijati novi model svake godine, umjesto svake druge, kako je ranije bio slučaj.

Pretplata bi mogla da učini da investitori počnu da promatraju Apple kao Netflix, koji je također baziran na pretplati i čija se vrijednost dionica tijekom 2015. godine duplirala.

Mjesečnu pretplatu, prema preliminarnim procjenama, trebalo bi da prihvati oko 37% potrošača, što će učiniti veliku razliku kada je u pitanju vrijednost dionica.

FXLider ima suradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autoriziranom i reguliranom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Upozorenje o riziku i odricanje od odgovornosti

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate.

Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta.

FXLider ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka.

Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Kopirati
Drag cursor here to close